tex-mexsoep met kip

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1127 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/menu.inc).
Rating: 

No votes yet

IngrediĆ«nten: 

2 dubbele kippenborsten

1 selderstengel

1 ui

1 teentje knoflook

1 el gesnipperde rode schilipeper

250  g witte bonen

4 el tomatensalsa

1,2 l kippenbouillon

olijfolie

peper en zout

Bereiding: 
  1. Spoel alle verse groenten. Maak ze schoon en snij ze in blokjes. Spel de bonen en laat ze uitlekken.
  2. Kook de kipfilets in 8 Ć  10 minuten gaar in de kippenbouillon. Haal ze uit de pot en snij in hapklare stukken.
  3. Stoof de ui samen met de selder en de knoflook zacht in olijfolie. Kruid met peper en zout en roer regelmatig om.
  4. Voeg na 5 minuten de kippenbouillon, stukjes kip, bonen en chilipeper toe. Laat 5 minuten sudderen tot alles beetgaar is.
  5. Verdeel over de borden en serveer samen met de tomatensalsa.