Avocadopuree met tomaat en feta

Rating: 
4

Average: 4 (1 vote)

IngrediĆ«nten: 

Benodigdheden (8 personen) :

-        2 rijpe avocado’s

-        50gr fetakaas

-        12 zongedroogde tomaatjes op olie

-        Sap van 1 citroen

-        50gr rucola

-        1 bosje basilicum

-        Olijfolie

-        Peper en zout

Bereiding: 

-        Doe de basilicumblaadjes in een vijzel

-        Kruid met zout

-        Giet een scheutje olijfolie en de helft van de citroensap erbij

-        Stamp fijn tot een saus

-        Verwijder de schil van de avocado’s en haal de pit eruit

-         Doe het vruchtvlees met de rest van de citroensap in een bord

-        Kruid met peper en zout

-        Plet met een vork

-        Halveer de gedroogde tomaatjes

-        Vul de glaasjes met avocadopuree en leg er enkele gedroogde tomaatjes op

-        Verkruimel er de feta over

-        Besprenkel met het basilicumsausje

-        Werk af met rucola en serveer meteen

Bron: 
Libelle