Avocadopuree met tomaat en feta

Benodigdheden (8 personen) :
- 2 rijpe avocado’s
- 50gr fetakaas
- 12 zongedroogde tomaatjes op olie
- Sap van 1 citroen
- 50gr rucola
- 1 bosje basilicum
- Olijfolie
- Peper en zout
- Doe de basilicumblaadjes in een vijzel
- Kruid met zout
- Giet een scheutje olijfolie en de helft van de citroensap erbij
- Stamp fijn tot een saus
- Verwijder de schil van de avocado’s en haal de pit eruit
- Doe het vruchtvlees met de rest van de citroensap in een bord
- Kruid met peper en zout
- Plet met een vork
- Halveer de gedroogde tomaatjes
- Vul de glaasjes met avocadopuree en leg er enkele gedroogde tomaatjes op
- Verkruimel er de feta over
- Besprenkel met het basilicumsausje
- Werk af met rucola en serveer meteen
