biefstuk tagliata

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1127 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/menu.inc).
Rating: 

No votes yet

IngrediĆ«nten: 
  1. 4 biefstukken
  2. 6 el olijfolie
  3. 2 takjes rozemarijn
  4. 3 tenen knoflook
  5. 1 citroen
  6. 40 g rucola
  7. 50 g parmezaanse kaas
Bereiding: 
  1. Bestrooi het vlees met peper en zout. Verhit 3 el olie en bak het vlees 6 minuten op hoog vuur. Draai om halverwege. Neem uit de pan en laat 5 minuten rusten op een bord onder aluminiumfolie of een deksel.
  2. Schenk ondertussen het bakvet uit de pan en verhit de rest van de olie in dezelfde pan. Voeg de takjes rozemarijn toe. Kneus de tenen knoflook met het lement van een mes. Voeg toe aan de olie.
  3. Rasp de gele schil van de citroen en voeg toe. Pers de vrucht uit en voeg de helft van het sap toe. Schenk de warme dressing door een metalen zeef.
  4. Snijd het vlees in stukjes van 1/2 cm en besprenkel met de helft van de dressing. Meng de andere helft van de dressing door de rucola en leg deze op de biefstuk. Schaaf de kaas erover.