Gepofte aardappelen met feta en olijven

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1127 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/menu.inc).
Rating: 

Average: 3 (1 vote)

IngrediĆ«nten: 
  1. 4 grote aardappelen
  2. 100 g feta
  3. handvol ontpitte zwarte olijven
  4. 4 takjes oregano
  5. olijfolie
  6. peper en zout
Bereiding: 
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en prik er een paar keer met een vork in. Leg elke aardappel apart op een stuk aluminiumfolie. Besprenkel met olijfolie en zout en leg er de takjes oregano bij. Plooi de pakketjes dicht en leg ze 45 Ć  50 minuten in de oven ov op de barbecue. Draai regelmatig om.
  2. Controleer of de aardappelen gaar zijn. Verbrokkel de feta en snij de olijven in plakjes.
  3. Snij de aardappelen open en vul ze met de feta en de olijven. Besprenkel met olijfolie en kruid met grof gemalen peper.