Gepofte aardappelen met feta en olijven

Rating: 

Average: 3 (1 vote)

IngrediĆ«nten: 
  1. 4 grote aardappelen
  2. 100 g feta
  3. handvol ontpitte zwarte olijven
  4. 4 takjes oregano
  5. olijfolie
  6. peper en zout
Bereiding: 
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen en prik er een paar keer met een vork in. Leg elke aardappel apart op een stuk aluminiumfolie. Besprenkel met olijfolie en zout en leg er de takjes oregano bij. Plooi de pakketjes dicht en leg ze 45 Ć  50 minuten in de oven ov op de barbecue. Draai regelmatig om.
  2. Controleer of de aardappelen gaar zijn. Verbrokkel de feta en snij de olijven in plakjes.
  3. Snij de aardappelen open en vul ze met de feta en de olijven. Besprenkel met olijfolie en kruid met grof gemalen peper.