Papillot van tong en spinazie

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1127 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/menu.inc).
Rating: 

No votes yet

IngrediĆ«nten: 

-        8 tongfilets 

-        300 g jonge spinazie

-        4 ansjovisfilets (gehakt)

-        30 g pijnboompitten

-        1 onbehandelde citroen (geraspte schil)

-        4 el gehakt peterselie

-        1 teentje knoflook (gepeld en gesnipperd)

-        olijfolie

-        peper

-        zout

Bereiding: 

-        Verwarm de oven voor op 200°C.

-        Verhit 2 el olijfolie in een pan en fruit er de knoflook en ansjovis in. Voeg er de spinazie aan toe en roer om tot hij geslonken is.

-        Kruid met peper en zout.

-        Rooster de pijnboompitten in een antiaanbakpan zonder vetstof.

-        Meng ze met de geraspte citroenschil en de peterselie.

-        Neem 4 stukken bakpapier. Leg in het midden telkens een lepel spinazie. Leg er 2 tongfilets op, strooi hierover het mengsel van pijnboompitten, citroen en peterselie.

-        Sprenkel er nog wat olijfolie over en vouw de pakjes dicht.

-        Zet de papillotten 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Bron: 
Libelle Lekker