Patat Mozzarella

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1127 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/menu.inc).
Rating: 

Average: 3 (1 vote)

IngrediĆ«nten: 
  • 4 grote vastkokende aardappelen
  • 20 kerstomaten
  • 20 kleine bolletjes mozzarella
  • 20 g kappers
  • 20 blaadjes basilicum
  • 5 dl groentebouillon
  • 1/2 dl balsamicoazijn
  • 1,5 dl olijfolie
  • grof zout en versgemalen peper
Bereiding: 

Schrob de ongeschilde aardappelen en kook al dente in de bouillon, aangevuld met water. Giet af en pel de aardappelen.

Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.

Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kruid met peper en zout, verdeel over koude borden, garneer met de mozzarellabolletjes, de kappers en de kerstomaten.

 

Lepel er de dressing over en strooi er de basilicum overheen.

Bron: 
www.aardappel.be