Karin Popelier: “Ik heb echt goede vrienden gemaakt”

×

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (regel 1127 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2394 van /home/cookeat/domains/cook-or-eat.be/public_html/includes/menu.inc).

Beroep: Project Manager

Woonplaats: Merksem

Leeftijd: 49

 

Mij inschrijven voor Cook-or-eat was mijn beste beslissing van de jongste jaren. Acht jaar geleden kwam ik alleen te staan toen mijn man overleed. Mijn vrienden zijn bijna uitsluitend koppels, wat niet erg is, maar je voelt je toch vaak het vijfde wiel aan de wagen. Via deze etentjes heb ik op een ongedwongen manier fijne mensen leren kennen. Ik kan zelfs zeggen dat ik echt goede vrienden heb gemaakt. Wij zien mekaar ook buiten Cook-or-eat. Karsten zie ik zelfs elke week.

 

“Ik hoop opnieuw iemand te leren kennen in mijn leven waarmee ik mijn passie kan delen”

 

Ik kook graag en ben graag onder de mensen. Maar ik ben een autodidact. Ik heb geen kookcursussen of opleidingen gevolgd en ben een gewone ‘huiskok’. Meestal organiseer ik een etentje in het weekend want in de week heb ik daar geen tijd voor. Zo’n etentje vraagt toch wel wat organisatie. Ook al helpen de andere gasten je, de voorbereiding en verantwoordelijkheid ligt toch bij jou als organisator. Vroeger, toen mijn man nog leefde, verdeelden we de taken. Hij ontving het volk en deed de drank terwijl ik in de keuken stond. Dat mis ik dan wel op zo’n avond. Ik hoop opnieuw iemand te leren kennen in mijn leven waarmee ik mijn passie kan delen. Lukt dat via Cook-or-eat is dat meegenomen. Ik merk wel dat mannen het moeilijker vinden om zich in te schrijven om samen te eten met onbekenden. Maar voor mij is dit een succesformule. Toen ik twee jaar geleden naar mijn allereerste etentje ging, werd het meteen 5u ’s morgens!

 

Tekst: Ann Palmers

Foto: